شبکه بهداشت و درمان نوشهر
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۸ آبان
br ENGLISH
واحد کنترل مواد غذایی
نوراله بائی لاشکی
 
عنوان: کارشناس مسئول کنترل مواد غذائی
 
وظایف
 
  1. نظارت و بازرسی از واحدهای تولیدی مواد غذایی، آرایشی بهداشتی و ظروف بسته بندی و غذاخوری جهت کنترل کیفی مواد تولید شده
  2. نظارت بر اجرای ضوابط و استانداردهای تعیین شده و رعایت مندرجات پروانه ساخت توسط تولید کنندگان مواد غذایی و بهداشتی
  3. نمونه برداري روتین از کالاهای تولید شده در واحدهای تولیدی غذایی و بهداشتی و اماکن عمده پخش و انبارهای بزرگ و سردخانه ها
  4. نظارت و بازرسی از اماکن عمده پخش و انبارهای بزرگ و سردخانه ها و اقدام قانونی بر علیه واحدها و مراکز متختلف مواد غذائی و بهداشتي از طریق سازمان تعزیرات حکومتی و کمیسیون ماده 11 دانشگاه
  5. توقیف کالاهای فاسد و یا غیر مجاز در مراکز تولید و سردخانه ها و نمونه برداري از آنها و اقدام طبق ماده 14 قانون مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

  پيگيری و اعلام نتايج آزمون نمونه های ارسالی آزمايشگاه کنترل مواد غذايی، آرايشی و بهداشتی به واحدهای مربوطه

  1. نظارت بر معدوم نمودن کالاهای فاسد و غیر قابل مصرف

       اخذ، تکميل و ارسال مدارک مسئول فنی معرفی شده توسط واحدهای تحت پوشش به معاونت غذا دارو جهت صدور پروانه

   بازديد فنی و بهداشتی از واحدهای توليد كننده مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي جهت صدور پروانه های تاسيس ، بهره برداری ، ساخت و تمديد پروانه و اخذ مدارك و ارسال آن به معاونت غذا و دارو

    کنترل و نظارت بر اقلام وارداتی مواد غذائی و بهداشتی (بررسی ترخيص کالا)

   شناسايی و جلوگيری از فعاليت واحد های غير مجاز و ارسال به مراجع قضايی ذيربط

  پيگيری و پاسخ به نامه های ارسالی از دانشگاه در مورد استعلام صنايع

    انجام امور مربوط به صدور گواهی بهداشت جهت محموله های صادراتی واحدهای توليدی تحت پوشش

  1. نظارت بر مسئولان فنی واحدهای تولیدی در زمینه مشکلات فنی تولید در راستای بهبود کیفیت کالاهای تولیدی
  2. بررسی شکایات شهروندان از کالاهای مصرفی غذایی و بهداشتی و اقدام قانونی
  3. ابلاغ بخشنامه ها و دستورالعمل های صادره از اداره کل نظارت به واحدهای تولیدی و اتحادیه صنوف در زمینه محصولات غذایی و بهداشتی
  4. اطلاع رساني به مردم بمنظور افزايش آگاهي مصرف كنندگان نسبت به ايمني مواد غذايي
  5. شرکت در سمینارها و کلاسهای آموزشی و جلسات آموزشی غذایی و بهداشتی
  6. تهيه گزارش و آمار فعاليت هاي انجام شده جهت ارائه به مركز استان
  7. شركت در جلسات بهداشتي شهرستان
  8. تقسيم كار بين كاركنان تحت سرپرستي و نظارت بر عملكرد آنها
  9. انجام سایر امور مربوط در زمینه شغل مورد تصدی طبق دستور مقام مافوق

رسول رودگر کوهپر

عنوان: کارشناس کنترل مواد غذائی - نمونه بردار
 
 
 
نوشین حیدری نائیج
 
عنوان: کارشناس کنترل مواد غذائی
 
وظایف
 
  1. نظارت بر اجرای ضوابط و استانداردهای تعیین شده و رعایت مندرجات پروانه ساخت توسط تولید کنندگان مواد غذایی و بهداشتی
  2. نمونه برداري روتین از کالاهای تولید شده در واحدهای تولیدی غذایی و بهداشتی و سردخانه ها
  3. توقیف کالاهای فاسد و یا غیر مجاز در مراکز تولید و سردخانه ها و نمونه برداري از آنها و اقدام طبق ماده 14 قانون مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

4.       پيگيری و اعلام نتايج آزمون نمونه های ارسالی آزمايشگاه کنترل مواد غذايی، آرايشی و بهداشتی به واحدهای مربوطه

  1. نظارت بر معدوم نمودن کالاهای فاسد و غیر قابل مصرف

6.       اخذ، تکميل و ارسال مدارک مسئول فنی معرفی شده توسط واحدهای تحت پوشش به معاونت غذا دارو جهت صدور پروانه

7.    بازديد فنی و بهداشتی از واحدهای توليد كننده مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي جهت صدور پروانه های تاسيس ، بهره برداری ، ساخت و تمديد پروانه و اخذ مدارك و ارسال آن به معاونت غذا و دارو

8.       شناسايی و جلوگيری از فعاليت واحد های غير مجاز و ارسال به مراجع قضايی ذيربط

9.       پيگيری و پاسخ به نامه های ارسالی از دانشگاه در مورد استعلام صنايع

  1. نظارت بر عملكرد مسئولان فنی واحدهای تولیدی در زمینه مشکلات فنی تولید در راستای بهبود کیفیت کالاهای تولیدی
  2. بررسی شکایات شهروندان از کالاهای مصرفی غذایی و بهداشتی و اقدام قانونی
  3. ابلاغ بخشنامه ها و دستورالعمل های صادره از اداره کل نظارت به واحدهای تولیدی و اتحادیه صنوف در زمینه محصولات غذایی و بهداشتی
  4. فراهم آوردن زمینه اطلاع رسانی به مردم از طریق رسانه های گروهی و صدور اطلاعیه های بهداشتی به منظور افزایش آگاهی مصرف کنندگان نسبت به امنیت مواد غذایی
  5. معرفی متخلفین به مراجع ذیصلاح و پیگیری به منظور اجرای احکام صادره از سوی مراجع قضائی
  6. نظارت بر تغيير كاربري اقلام قابل مصرف دامي يا صنعتي
  7. مطالعه درخصوص مواد غیر مجاز که مصرف آنها از سوی سازمانهای بهداشتی بین المللی منع شده است
  8. شرکت در سمینارها و کلاسهای آموزشی و جلسات آموزشی غذایی و بهداشتی
  9. تهيه گزارش و آمار فعاليت هاي انجام شده جهت ارائه به مركز استان
  10. شركت در جلسات بهداشتي شهرستان
انجام سایر امور مربوط در زمینه شغل مورد تصدی طبق دستور مقام مافوق
 
 
 
 
 
 
1391/12/24
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal